Jak užívat koloidní zlato

Známe tajemství krásné pleti bez vrásek

Jaké účinky má koloidní zlato na pleť

Hledáte v naší kosmetické řadě něco na oživení a omlazení pleti? Vsaďte na zlaté tonikum s blahodárnými účinky.

Jeho skvělou vlastností je, že dokáže transportovat molekuly kyslíku do jednotlivých struktur pokožky. Přispívá tak k obnově buněčné stavby a ke zpomalení stárnutí pleti. Díky antioxidačním účinkům, a již zmíněné schopnosti přenést molekuly kyslíku hluboko do kůže, napomáhá eliminaci vrásek.

Jak užívat koloidní zlato

Koloidní zlato dělá zázraky

Pleťové krémy s obsahem zlata se těší stále větší oblibě. Můžete ale vyzkoušet zlato přímo v jeho čisté koncentrované formě a dopřát si tuto luxusní péči.

S koloidním zlatem do boje proti vráskám

Koloidní zlato má skvělé regenerační účinky. Je vhodné na pleť, která je podrážděná, namáhaná nebo se na ní začínají objevovat první vrásky.

Jak užívat koloidní zlato

Začíná vám boj s vráskami? Regeneraci pleti pomůže tonikum obsahující zlato tím, že zpomalí ztrátu kolagenu a elastinu. Bude déle pevná, vyhlazená a zachová si i déle svůj mladistvý vzhled. Zlato také zlepšuje pružnost pleti,čímž podporuje cirkulaci krve.

Luxusní péči vám poskytne pleťový krém Aurum, který doporučujeme nanést po ošetření pleti zlatým pleťovým tonikem.

Kosmetický přípravek Koloidní zlato 20ppm s koncentrací 20 mg zlata na 1 kg vody díky své unikátní vlastnosti nanočástic zlata pleť čistí, omladí, projasní a celkově harmonizuje. Jeho vlastnosti zamezí i vzniku pigmentových skvrn na obličeji (barevné změny pleťového pigmentu).

Jak se užívá koloidní zlato?

Pleťové tonikum se aplikuje velmi snadno namočeným vatovým tamponem na čistou a suchou pleť. Tonikum vytvoří na pokožce ochranný film.

K aplikaci je určený i rozprašovač ze sady aplikátorů. Sada také obsahuje tmavou a snadno přenosná lahvička.

Jak užívat koloidní zlato

Takto lze snadno nanést koloidní zlato ráno a večer nebo dle potřeby.

Důležité upozornění: Pro zachování unikátních účinků koloidního zlata uchovávejte roztok v originálních tmavých lahvích. Produkt nesmí být vystaven UV záření ani přímému slunci. Nevystavujte jej působení elektromagnetického pole a neukládejte do lednice. Uchovávejte v chladu a tmě.

V České republice je schváleno pouze pro vnější užívání.